Kategorier
Kurser

Valpkurs i Göteborg – lär dig allt om positiv hundträning

Att träna din hund med mjuka metoder är ett etiskt val, men också det mest framgångsrika på sikt. Det menar forskningen. På en valpkurs i Göteborg får du lära dig mer om positiv hundträning.

Valpkursen är antagligen den viktigaste du kursen du någonsin kommer att gå med din hund. Många charmas av den första valptiden. När hunden mer eller mindre bara är en liten bebis som vill leka, gosa och sova. Ganska snart börjar dock utmaningarna. När valpen blir äldre går den igenom många faser i livet. Faser som kan bli ganska tuffa för hunden utan en grundtrygghet och en bra relation med sin människa. Som hundförälder är det ditt ansvar att hunden får en trygg uppväxt. Valptiden är den viktigaste perioden att lägga grunden för detta. Genom att boka en valpkurs i Göteborg får du lära dig precis vilka mjuka och positiva metoder du kan använda för att göra båda era liv mer harmoniska.

En valpkurs för hundens bästa

Utmaningarna för dig och din valp kan vara många. Hundmöten. Kontakt. Koppel. Det är många saker som hundvalpen måste lära sig. Ibland har vi ganska stora krav på våra hundar och tar för givet att de ska anpassa sig till en värld för människor av människor. Det är inte alltid så lätt för en hund. Men genom mjuk träning, positiv förstärkning och upplägg anpassade för hundens nivå kan du göra din valp till en riktig stjärna. Boka din valpkurs redan idag.