Kategorier
Hundkurs

Vill du gå en valpkurs i Stockholm?

Att ta med din nya lilla familjemedlem på en valpkurs i Stockholm kan bli en avgörande faktor för hur ert liv tillsammans kommer gestalta sig framöver.

När du har din lilla valp i famnen inser du nog inte hur mycket fostran det krävs för att den ska växa upp och bli allt det den kan bli. Med varsam och bestämd hand behöver den veta att det är du som bestämmer. Hur det går till och mycket mer matnyttigt får du lära dig på en valpkurs.

För att gå en valpkurs behövs inga som helst förkunskaper. Det bli lite information och teori om valpar i största allmänhet. Du kan få tillfälle att diskutera med andra valpägare och ledare om det är något du undrar över. Kursen kommer ge dig redskap och fullt med roliga och praktiska övningar.

En valpkurs i Stockholm där du senare kan träna din hund

När du går en valpkurs i Stockholm kommer du få de kontakter som gör att du senare kan återkomma och träna din hund på saker ni kanske inte kan göra i vardagen. Det kan bli ett ogudaktigt väder som gör att de inte går att vara utomhus och då är en stor hall en välsignelse att gå till.

På en valpkurs får du lära valpen hur det är att gå i koppel och hur det är att spirnga lös. Lika viktigt är det att du vet hur du kallar på din hund. Du kommer att lära den sitta och ligga, samt hur du sköter om klorna.